Poker Chip

Chip poker anu dikustomisasi nawiskeun palanggan pikeun kamampuan pikeun ngatur sababaraha chip sorangan. Bisnis, organisasi sipil, sareng perorangan tiasa ngaidentipikasi dirina nganggo chip poker khususna. Chip poker anu dikustomisasi tiasa kalebet nami pelanggan, nomer telepon, alamat, logo, promosina ...


Detil Produk

Kiripik poker

Chip poker anu dikustomisasi nawiskeun palanggan pikeun kamampuan pikeun ngatur personal chip masing-masing. Bisnis, organisasi sipil, sareng perorangan tiasa ngaidentipikasi dirina nganggo chip poker khususna. Chip poker anu dikustomisasi tiasa kalebet nami pelanggan, nomer telepon, alamat, logo, pesen promosi sareng slogan atanapi desain khusus anu sanés. Éta tiasa dianggo pikeun ngamajukeun bisnis di daérah sapertos klub, hotél, bar, pusat perbelanjaan sareng kaulinan bumi. Pikeun bahan ABS urang tiasa ngadamel liang nambihan cincin sareng ranté. Teras tiasa kéngingkeun konci chip poker.

Spésifikasi

  •    Bahan: Akrilik, ABS, Clay.
  •    Beurat: 2-18g. Upami hoyong chip langkung beurat, urang tiasa nambihan chip beusi dina chip daging babi. Chip jero bebas timah.
  •    Ukuran Standar: 40 * 3.3mm, 45 * 3.3mm.
  •    Prosés logo: silkscreen, stampede emas atanapi pérak, stiker cetak. (stiker laser / stiker réfraksi PV / stiker herang / bahan témpél)
  •    Gaya: diced, cocog, siram karajaan atanapi desain khusus.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami