Lemes Konci PVC lemes

Panutup konci PVC lemes ogé namina konci konci, barang promosi anu sampurna henteu ngan ukur tiasa ngahias konci anjeun, tapi ogé ngamajukeun bisnis atanapi organisasi anjeun.


Detil Produk

Lemes Panutup konci PVCmangrupikeun barang anu saé pikeun mayungan konci anjeun sareng nunjukkeun mérek anjeun sareng kakhususan. Panutup konci PVC lemes didamel ku bahan pvc lemes, kalayan cetakan die strike pikeun ngahontal bentuk sareng logo anu béda. Konci anjeun pikeun panto, mobil, kasus sareng sajabana anu didamel ku bahan logam panginten gampang dioksidasi, pikeun nempatkeun LembutPanutup konci PVCtiasa ngajagi sareng nyingkahan kenop pikeun dioksidasi, ieu ngajaga kenopna énggal sareng caang. Pikeun nempatkeun lampiran sanés sapertos lampu sareng batré dina bagian pvc lemes tiasa dianggo salaku obor. Desain anu béda pikeun tutup konci tiasa nunjukkeun ciri hébat anjeun, pikeun méréskeun mérek anjeun nyalira kalayan kakhususan. Ukuran alit pikeun panutup Lemes PVC Key merenah pikeun dijaga atanapi di bawa dimana waé. Bahanna ramah sareng henteu-toksik pikeun lingkungan, tiasa lulus Amérika Serikat atanapi standar uji Éropa. Sadaya warna PMS sayogi, sababaraha warna tiasa kahontal dina barang anu sami. Detilna tiasa ditingalikeun numutkeun desain anjeun.

 

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Maot Struck 2D atanapi 3D dina sisi tunggal atanapi ganda
  • Kelir: Sadaya Warna PMS sayogi, Sababaraha warna
  • Pilihan Gagantél umum: Luncat ring, Cingcin konci, Tautan logam, Senar, ranté Bola, lampu, batré sareng sajabana.
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 pcs per desain

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami