Gantungan silikon

Gantungan silikon sareng ranté konci disambut ku jalma-jalma di panjuru dunya kusabab kualitas na, awét pikeun waktos anu lami sareng ciri anu warna-warni. Éta dianggo pikeun promosi, olahraga, sakola, pesta sareng acara sanésna.


Detil Produk

Gantungan silikons sareng keyrings disambut ku jalma-jalma di saluruh dunya kusabab kualitasna anu awét, awét pikeun waktos anu lami sareng ciri anu warna-warni. Éta dianggo pikeun promosi, olahraga, sakola, pesta sareng acara sanésna. Thegantungan konci silikonsareng keyrings kualitas luhur mangrupikeun produk anu sampurna pikeun ngamajukeun organisasi atanapi perusahaan anjeun, ngawujudkeun ideu désainer sareng jiwa. Rupa-rupa ukuran sareng kombinasi warna ngajantenkeungantungan konci silikonsareng keyrings langkung saé sareng pikaresepeun sareng menawan, langkung gampang pikeun ngaiklan logo ka umum. Aranjeunna henteu bakal peupeus, atanapi warna teu diudar bahkan dianggo lami, ngahontal kauntungan ékonomi langkung luhur.

Hadiah anu ngagurilap geulis ngekspor jutaan rantai konci silikon sareng keyrings unggal bulan. Kualitas sareng waktos kalungguhan dipuji ku konsumén urang. Pls ngahubungan kami iraha waé, tim profesional kami bakal ngabantosan proyék anjeun dina waktos munggaran.

Specificatisaterusna:

  • Bahan: silikon kualitas luhur, lemes, ramah lingkungan sareng teu aya toksik
  • Desain: 2D, 3D, sisi hiji, sisi dua
  • Ukuran: Kirang ti 100 mm, atanapi disesuaikan
  • Kelir: Tiasa nyocogkeun sareng warna PMS, pusaran, segmen, warna anu hérang-peteng, warna anu langkung pas
  • ogé aya.
  • Logo: Logos tiasa dicitak, embossed, debossed, ink-linked, Laser terukir
  • jeung sajabana
  • Lampiran: Luncat ring, Cingcin konci, ranté konci, kait atanapi turutan instruksi anjeun
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: Teu aya watesan MOQ

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami