Nangtung Telepon & Panyekel Kartu

Panyekel kartu telepon sareng stand mangrupikeun telepon sélulér pas pikeun nyimpen kartu kiridit, kartu nami, catetan, tikét sareng artos anjeun. Ngagunakeun pita 3M, beurat enteng sareng gampang dibawa kartu sasarengan telepon sélulér anjeun. Pretty Shiny nyayogikeun rupa-rupa gaya telepon sélulér ti jinis sedot dugi ka jinis snap, e ...


Detil Produk

Panyekel kartu telepon sareng stand mangrupikeun telepon sélulér pas pikeun nyimpen kartu kiridit, kartu nami, catetan, tikét sareng artos anjeun. Ngagunakeun pita 3M, beurat entéh sareng gampang dibawa kartu dibarengan telepon sélulér anjeun.

Pretty Shiny nyayogikeun beragam gaya telepon sélulér ti mimiti jinis sedot dugi ka jinis snap, sareng sajabana Klip anu gaduh telepon sélulér sareng anu gaduh telepon sélulér tiasa dianggo deui, anu pastina mangrupikeun barang promosi anu saé pikeun smartphone sareng tablet mérek-merek utama.

Fitur:

  •    Bahan silikon lemes, ramah lingkungan, henteu bahaya, gampang dicekel sareng bersih
  •    Desain praktis, awét, imut sareng mode
  •    Silikon sareng lambaran waja elastis inlaid sareng pita perekat 3M dina tonggong
  •    Instalasi gampang, merenah pikeun dipaké, lengket ulang, bisa dicabut tanpa résidu caket

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami