Tali Balik Telepon

Alat aksésoris inovatif, multi-fungsi, gunana sareng trendi pikeun telepon sélulér anjeun. Kalayan hiji tali telepon deui, aman sareng mantep yén anjeun tiasa ngosongkeun leungeun bari henteu hariwang ngaleupaskeun telepon anjeun deui. Tali balik sélulér sélulér mangrupikeun hadiah anu hadé pikeun ngamajukeun bisnis anjeun.


Detil Produk

Alat aksésoris inovatif, multi-fungsi, gunana sareng trendi pikeun telepon sélulér anjeun. Kalayan hiji tali telepon deui, aman sareng mantep yén anjeun tiasa ngosongkeun leungeun bari henteu hariwang ngaleupaskeun telepon anjeun deui. Tali balik sélulér sélulér mangrupikeun hadiah anu saé pikeun ngamajukeun usaha anjeun.

Fitur:

  •    Bahan silikon kelas tinggi nyayogikeun umur panjang sareng pariwara awét
  •    Aman telepon anjeun di payun, merenah pikeun nyimpen kartu kiridit, kas sareng kartu nama bisnis.
  •    Tali tukang nambihan cekelan anu aman pikeun telepon anjeun sareng ngajagi supados henteu tergelincir & geser, sareng nyayogikeun panyalindungan tina goresan permukaan dina sadaya slide.
  •    Dua Jenis: Kalayan kantong kartu sareng aksésori klip plastik, tanpa kantong sareng aksésori
  •    Logo percetakan khusus tiasa ditambihan dina kapang anu aya.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami