Hadiah Lumayan Ngagurilap ngempelkeun barang karajinan logam ti saprak 1984. Perhiasan sareng Pesona kami diatur sapertos cincin, anting-anting, kalung, gelang, anting-anting, pesona, pesona anggur, pesona telepon, bros. Anjeun tiasa ngajajah kumpulan éndah kami pikeun milarian inspirasi maka ngadamel desain simbolis kapribadian. Unggal sapotong ieu halus dilapis sareng digosok saé kalayan kualitas dijamin.   Kirim pesen anjeun sakumaha anu anjeun hartosnakeun, kami bakal nyiptakeun kapang pikeun nempatkeunana dina pesona, percanten ka kami yén hal leutik bakal ngajantenkeun ngagurilap normal urang.   Sciri khas: ● Kantétan: senar dina bahan anu béda, cingcin, kalung, ranté. ● Desain: 2D atanapi 3D atanapi pinuh kubik, bahan, bentuk, ukuran, kelir ngarobih ● MOQ: 100 pcs ● Pakét: polybag, kantong buludru, kotak kado, kotak kulit.