Winders Kabel PVC lemes

Winders Kabel PVC lemes ngabantuan nalika anjeun ngeusi batre telepon sélulér atanapi mupus bumi anjeun. Éta sok dilakukeun ku wadah PVC Lemes kalayan kawat beusi ditapis pikeun ngalereskeun kabel. Kami ngagaduhan seueur cetakan anu aya sareng bentuk sareng warna anu lucu dina 2D atanapi 3D, anu logo anjeun tiasa dicitak atanapi terukir dina ...


Detil Produk

Winders Kabel PVC lemes ngabantuan nalika anjeun ngeusi batre telepon sélulér atanapi mupus bumi anjeun. Éta sok dilakukeun ku wadah PVC Lemes kalayan kawat beusi ditapis pikeun ngalereskeun kabel. Kami ngagaduhan seueur cetakan anu aya sareng bentuk sareng kelir lucu dina 2D atanapi 3D, anu logo anjeun tiasa dicitak atanapi terukir di sisi hareup atanapi tukangeun winders kabel. Désainer ngajantenkeun Soft PVC Cable Winders henteu ngan ukur merenah sareng saderhana, tapi ogé masihan gaya langkung seueur unsur sareng ngajantenkeun Soft PVC Cable Winders pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Winders Kabel PVC Lemes henteu ngan ukur pakakas pikeun meresihan kamar anjeun tapi ogé hiasan pikeun ngahias dunya anjeun. Logo anjeun disambut pikeun karakter anyar pikeun ngajelaskeun ideu sareng konsep anjeun. Nalika anjeun kaluar, Soft Wind Cable Cable Winders gampang dijalankeun pikeun dianggo di luar ruangan. Sampel bakal siap dina 7 dinten sareng produksi sakitar 15 ~ 20 dinten. Muatan kapang gratis kanggo barang-barang anu aya, sareng muatan kapang leutik kanggo desain énggal. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nganggo Soft PVC Cable Winders and Holders nalika anjeun meresihan kamar anjeun, atanapi mersihan kantong anjeun pikeun nyingkahan kacau.

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Maot Struck 2D atanapi 3D
  • Kelir: Warna latar tukang tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: Sagala jinis bentuk, Logos tiasa dicitak, embossed, Laser ukiran sareng no
  • Pilihan Kantétan Biasa: Kawat beusi ditapis sareng anu sanésna
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 PCS

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami