Tarik Lemes Zipper PVC

Pullers Zipper PVC Lemes mangrupikeun produk utami ti Kado Murni. Penarik Zipper PVC lemes dilakukeun ku téknik paéh dina 2D atanapi 3D bérés, pikeun nyandak logo sareng desain anjeun dina barang leutik.


Detil Produk

Penarik ritsleting PVC lemes mangrupikeun produk utami ti Kado Murni. Penarik ritslét khusus didamel ku téknik die casting dina 2D atanapi 3D finish, pikeun nyandak logo sareng desain anjeun meriah dina barang alit. Jalma-jalma tiasa nganggo penarik ritsleting PVC lemes sanés ngan ukur dina pakéanna, tapi ogé dina kantong, koper, topi, tag konci, sareng anu sanésna anu nganggo ritsleting. Sadaya detil tiasa disaluyukeun, bentuk anu fleksibel sareng logo warna-warni ngajantenkeun barang-barang statik langkung jelas sareng pikaresepeun, nunjukkeun mérek anjeun, ideu anjeun sareng konsép anjeun kalayan elemen saderhana.

 

Sareng sareng waktosna waktos, langkung seueur jalma paduli kana masalah lingkungan. Penarik zip PVC Lemes kami didamel ku bahan anu ramah pikeun ngalirénkeun standar tés ti lembaga Amérika Serikat atanapi Éropa, pikeun nyayogikeun paménta anu béda ti konsumén urang.

 

Husustisaterusna:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Die Struck, 2D atanapi 3D, sisi tunggal atanapi sisi ganda
  • Kelir: Warna tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: Sagala jinis bentuk disambut, Logos tiasa dicitak, timbul, Laser terukir sareng kitu henteu
  • Pilihan Gagantél umum: kait, senar, ring konci atanapi asup ku konsumén
  • Paking: 1 pc / kantong poli, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 PCS

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk