Lanyards mangrupikeun kumpulan utama kami, janten barang anu kawéntar pikeun klien kami pikeun milih nampilkeun mérek, logo nalika konperénsi, klub, kagiatan outdoor.   Lanyards tiasa disayogikeun dina sababaraha bahan sapertos poliéster, mindahkeun panas, anyaman, nilon sareng sajabina Kecuali tina lanyard biasa, éta tiasa nyayogikeun panggunaan khusus lanyard sapertos lanyard LED, lanyard reflektif, lanyard wadah botol, tali kaméra sareng sajabina asup Bahan anu béda, asesoris masihan fungsi anu béda pikeun lanyard. Henteu janten masalah anu mana waé anu badé dianggo, éta tiasa mendakan lanyard anu pas.   Tim penjualan kami tiasa nyayogikeun bongbolongan propésional saluyu sareng pamundut anjeun.