Tali Telepon

Pesona telepon, tali telepon sélulér, tali loop telepon naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakan éta di pabrik kami. Sayogi dina sababaraha bahan, bérés, warna & asesoris.


Detil Produk

Kami ngahususkeun kana ngadamel tali telepon sélulér sareng parantos ngekspor sadaya dunya mangtaun-taun, anu urang damel ku jengkol anu aya dina ukuran, desain sareng gaya anu bénten-bénten. Kami nawiskeun desain khusus tali telepon sélulér kualitas luhur pikeun konsumén di dunya, naha desain klasik atanapi modis kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarengsekeunana. Kami nawiskeun pilihan sareng aksésoris Bagan Warna Pantone pikeun anjeun nyiptakeun tali telepon sélulér anjeun nyalira.

Tali telepon sélulér cocog pikeun telepon sélulér, pamuter mp3 / 4, kaméra, konci konci sareng alat sanésna, anu ngagaduhan liang atanapi gelung. Tali anu awét sareng nyaman anjeun tiasa ngagantung kana pigeulang anjeun, nyegah alat anjeun tina teu kahaja murag sareng jaga alat anjeun aman nalika ngagunakeunana, ogé paskeun jempol anjeun ka perjalanan, anjeun tiasa masang gancang sareng gampang. Aya seueur gaya pesona anu sayogi, sapertos karakter figurine saeutik, pesona kristal rhinestone, sareng pesona sato leutik dina bahan anu bénten-bénten. Sababaraha pesona bahkan tiasa nyolok atanapi hurung nalika telepon disada. Seueur pesona ogé ngagaduhan loncéng alit atanapi karakter tina waralaba populér pangénggalna, sapertos bintang super populér atanapi pidéo bahkan game, éta tiasa janten pilihan anu hadé pikeun lalaki sareng awéwé pikeun hiasan sareng luar biasa dina kahirupan aranjeunna, aya ogé sababaraha pesona anu tiasa ditempelkeun dina ramo pikeun ngabersihan tampilan alat. Janten naon ideu anjeun, wilujeng sumping bagikeun ka kami sareng kami bakal nyatana.

 

Katerangan:

  •  Bahan: PVC fléksibel, silikon, kulit, ramah lingkungan sareng non-toksik
  • Gaya: Rupa-rupa gaya pilihan anjeun atanapi ngararancang desain unik anjeun nyalira.
  • Asesorisna: Senar telepon sélulér, cincin bentuk D, keling, klip lobster sareng 2 cincin luncat.
  •  Tali telepon panas sareng cocog pikeun bisnis, promosi, iklan, souvenir, olahraga sareng acara.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami