Magnét Kulkas Kulkas PVC

Magnet kulkas PVC lemes tiasa didamel pikeun bentuk khusus anjeun kana 2D atanapi 3D. Magnet kulkas khusus sanés ngan ukur pikeun deco bumi, tapi ogé barang promosi praktis anu hadé pikeun perusahaan.


Detil Produk

Unggal kulawarga ngagaduhan kulkas dina jaman modéren. Kulkas luar mangrupikeun tempat pikeun nunjukkeun cinta urang sareng ngajantenkeun hirup anjeun langkung pikaresepeun sareng warni, sareng rupa-rupa magnet kulkas. PVC lemesMagnét Kulkasmangrupikeun barang anu paling merenah pikeun nunjukkeun ideu anjeun kalayan warna anu caang., sareng nangtayungan kulkas anjeun kanggo disakiti ku barang-barang anu keras sapertos magnet kulkas logam. Desainna tiasa 2D atanapi 3D sareng warna anu dieusian, logo Embossed atanapi debossed dina sababaraha bentuk. Magnet kulkas Lemes PVC ogé alat anu saé pikeun ngaiklankeun mérek, ideu atanapi konsep anjeun, khususna tokoh kartun anu paling populér di panjuru dunya.

 

Anjeun tiasa gaduh langkung seueur fungsi tina magnet PVC lemes kalayan lampiran anu béda, sapertos pembuka botol, kaca spion, wadah bingkai, kait, buku catetan, papan bodas sareng sajabana numutkeun kabutuhan pelanggan. Bahan kami ramah sareng lingkungan, tiasa minuhan standar tés relatif ti Amérika Serikat atanapi Éropa.

 

Husustisaterusna:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: maot Struck, 2D atanapi 3D, sisi tunggal atanapi sisi ganda
  • Kelir: tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: sagala rupa bentuk disambut, logo tiasa dicetak, timbul, saser ukiran sareng sajabina
  • Kantétan: magnet kuat, Magnét lemes, pembuka botol, kait, papan, pulpén sareng anu sanésna numutkeun sarat klien
  • Paking: 1 pc / gelembung, atanapi turutan pitunjuk anjeun.
  • MOQ: 500 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk