Tambalan sulaman

Patch sulaman khusus, insignia atanapi epaulettes sampurna pikeun militér, Boy Scout, topi, syal sareng sadayana baju seragam. Kami ogé tiasa ngadamel tambalan sulaman 3D & tambalan chenille.


Detil Produk

Sulaman mangrupikeun kasenian sejarah anu panjang, parantos aya rébuan rébu taun dugi ka ayeuna, ti mimiti sulaman buatan mimiti dugi ka ayeuna sulaman mesin otomatis. Permintaan sulaman ogé ningkat unggal dintenna, khususna pikeun tambalan sulaman anu seueur dianggo pikeun militér, departemén pemadam kebakaran, layanan kaamanan, departemén pamaréntah, klub olah raga & tim, seragam delegasi resmi, sapu tangan pramuka, ogé tiasa ditunda kantong.

 

Téhnik sulaman urang asalna ti Taiwan ti saprak 1984, jahitanna ketat pisan, sareng sisina ujung ujung sisit sumambung ka tukang pisan padet. Kami gaduh seniman sareng teknisi kalayan pangalaman lengkep, urang tiasa ngadamel karya seni produksi sesuai sareng desain anjeun. Milarian solusi anu pangsaéna pikeun ngahontal desain anjeun dina 24 jam. Janten pilih kami, gampang sareng gancang kéngingkeun desain anjeun nyalira. Sareng pabrik Dongguan urang gaduh sakitar 58 mesin canggih, hiji mesin tiasa kéngingkeun 20-30 pcs tambalan logo bordir sami dina waktos anu sami. Efisiensi tinggi ieu tiasa ngabantosan kami pikeun nawiskeun tambalan sulaman harga murah ka klien kami. Hingga 12 warna dina hiji tambalan, rupa-rupa warna pikeun ngajantenkeun desain anjeun jelas.

 

Kami pabrik disatujuan Disney, pabrik Amérika Serikat Pramuka anu disatujuan, tentara Jepang, Angkatan Udara Angkatan Udara disetujui pabrik, sareng damel babarengan sareng seueur perusahaan baju mérek terkenal. Pasti anjeun bakal wareg ku kualitas kami. Punten tong ragu ngahubungi kami sareng ngadamel patch sulaman khusus anjeun didamel.

 

Spésifikasi:

  • ** Thread: benang warna stock 252 / emas khusus logam emas & pérak logam / warna ngarobah UV sénsitip benang / cahaya dina benang poék
  • ** Latar: twill / buludru / felt / sutra atanapi lawon khusus
  • ** Nyokong: Beusi dina, kertas, plastik, Velcro, napel
  • ** Desain: bentuk sareng desain khusus
  • ** Wates: wates sumsum / wates motong laser / wates motong panas / wates potong leungeun
  • ** Ukuran: ngarobih
  • ** MOQ: 10 pcs
  • ** Pangiriman: 3-4 dinten kanggo sampling, 10 dinten kanggo produksi masal

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk