Potlot

Ngalaksanakeun pikeun nyerat atanapi gambar. Sadaya bahan anu dianggo pikeun patlot lucu, pensil unicorn, pensil karbon sareng macem-macem kit pensil ramah lingkungan, aman kanggo murangkalih & tiasa minuhan sababaraha standar tés.


Detil Produk

Pensil mangrupikeun alat tangan pikeun nyerat atanapi ngagambar, biasana dina kertas. Kaseueuran batang patlot didamel tina bubuk grafit dicampurkeun sareng binder liat anu gampang dipupus. Pelapis pensil anu paling umum nyaéta kai ipis, biasana buleud, héksagonal dina bagian silang, tapi kadang-kadang silinder atanapi segitiga. Casing luar tiasa didamel tina bahan anu sanés, sapertos palastik, ngempel atanapi kertas. Dina urutan nganggo patlot, casing kedah dipahat atanapi dikupas pikeun ngalaan tungtung damel tina inti salaku titik anu seukeut pikeun jalma pikeun nganyatakeun dirina.

 

Potlot mangrupikeun alat genggem saderhana tapi éndah anu nyumponan kabutuhan kantor anjeun sareng diajar berkat garis-garis na anu poék. Pensil HBmangrupikeun standar pikeun nyerat sadidinten. Anjeun ogé tiasa ngadamel tingkat kalungguhan anu béda pikeun kabutuhan anu béda sareng ngawangun atanapi mesen patlot idéal anjeun dina sababaraha kombinasi warna kalebet hiji garis téks sareng font anu cukup. Di sagigireun pamakean praktis pensil, anjeun tiasa nempatkeun logo anjeun pikeun promosi atanapi iklan mérek anjeun kalayan harga murah, punten sing yakin yén résidu grafit tina tongkat pensil henteu bahya, sareng grafit henteu bahaya upami dikonsumsi, jalma bakal sadar atanapi teu sadar tetep anjeun émut nalika nganggo, janten jelas ieu bakal janten salah sahiji barang promosi anu paling saé pikeun pamilihan.

 

Spésifikasi:

  •  Dijieunna tina basswood, ngeusian grafit. Sikat sikat lemes pisan tahan-tahan sareng gampang dibersihkeun.
  • Peunteun timah: Daptar ti paling lemes dugi ka paling hese: 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H, 3H, 4H, 5H, 6H, 7H, 8H, sareng 9H.
  • Satin-lemes finish pikeun cekelan anu aman sareng nyaman
  • Pilihan bahan: Pensét grafitPensét grafit padetPensil grafit cairPensil arengPensil karbonPensil warnaanPensil gajihPensil cat cai
  • Pilihan bentuk: Segitiga, Hexagonal , Round, Bendable
  •  Cocog pisan pikeun hadiah promosi, oleh-oleh, hadiah ulang taun, sareng sanés anu saé kanggo sakola, bumi, sareng kantor.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami