Caps

] Caps henteu ngan ukur dianggo pikeun ngajaga matahari, ogé mangrupikeun barang mode. Saé kanggo promosi sareng salaku pilem, produk periferal anime. Urang tiasa nawiskeun topi anu saé kanggo sababaraha waktos sareng kagiatan anu penting. Kualitas normal kalayan harga murah ogé sayogi, pikeun sababaraha proyék ngagaduhan harga target maka urang tiasa masihan bongbolongan anu pangsaéna.


Detil Produk

Capshenteu ngan ukur dipaké pikeun ngajaga matahari, ogé mangrupikeun barang pantun, saé kanggo promosi sareng salaku pilem, produk periferal anime. Kami nyayogikeun seueur palanggan, kalobaannana mesen topi pikeun pilem terkenal sareng logo perusahaan cetak teras masihan topi ieu ka para staffna, cocog sareng jas damelna. Sareng cap populér pikeun sababaraha kompetisi olahraga, kampanye iklan, kampanye pamilihan. Barudak resep topi, awéwé resep topi, lalaki resep topi, jalma kolot resep topi. Caps anu cocog pikeun sadaya jinis manusa di panjuru dunya. Urang tiasa ngadamel topi dina bentuk anu bénten-bénten sareng sababaraha ukuran bagian, sapertos jangkungna payuneun, ukuran heureuy, liang tonggong, pita tali, pita jero, garis jahit, tombol luhur sareng sajabina. Logo tiasa disaluyukeun ku sababaraha cara, sababaraha bentuk atanapi ukuran. Biru angkatan laut, bodas, hideung, samak, burgundy, konéng biasana pikeun tutupna. Lawon atanapi bahan tutupna tiasa bénten-bénten sesuai sareng paménta konsumén, pikeun minuhan warna pantone. Tutup kami lingkungan pikeun minuhan standar uji UÉ atanapi AS.

 

Urang tiasa nawiskeun topi anu saé kanggo sababaraha waktos sareng kagiatan anu penting. Kualitas normal kalayan harga murah ogé sayogi, pikeun sababaraha proyék ngagaduhan harga target urang tiasa masihan bongbolongan anu pangsaéna. URANG bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun proyék-proyék anjeun kalayan komunikasi propésional sareng harga kalapa.

 

Pilih urang janten pasangan anjeun, kéngingkeun ideu anu pangsaéna.

 

Spésifikasi

  • Bahan: Kanvas, katun, poliéster, poliéster-katun, denim, serat akrilik, nilon, lawon bolong, PU, ​​kulit.
  •  Gaya: 5 atanapi 6 panel, numutkeun spésifikasi konsumén
  •  Ukuran: Ukuran sawawa sakitar 58 ~ 62 mm, ukuran nak 52 ~ 56 mm
  •  Prosés Logo: Silkscreen print, transfer panas, sublimasi, ngaput logo PVC / sulaman / PU, rhinestones, barang-barang ware keras sareng sajabina
  • Kantétan pangaturan ukuran tukang: Velcro, gesper plastik, gesper logam, pita elastis sareng sajabina
  • Henteu aya MOQ kawatesanan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami