Produsén medali & medali khusus pikeun propésional saprak 1984   Medali Berkualitas & Medali kalayan logo / warna / plating & ukiran anu dipersonalisasi, cocog pikeun prestasi anu hadé, pamilon sareng juara dina acara, kompetisi, liga sareng turnamén.   Kado ngagurilap Geulis maturan rupa-rupa medali pikeun acara ageung, klub olah raga, sakola, kleub kagiatan sapertos Olimpiade / Piala Dunia / Marathon & seueur acara internasional sareng régional. Kalayan pangalaman langkung ti 37 taun salaku pamimpin industri, anjeun bakal kéngingkeun harga anu saé kalayan standar kualitas luhur dina rupa-rupa medali sareng medali khusus pikeun olahraga, kagiatan atanapi bisnis anjeun.