Lanyards henteu ngan ukur dianggo pikeun acara pikeun nyayogikeun logo anu dikustomisasi, tapi ogé janten langkung fungsional kalayan dibantuan ku sababaraha aksésoris & bahan. Salaku conto, tali pondok sareng carabiner dianggo pikeun kagiatan outdoor. Tali telepon ngajantenkeun angkat anjeun langkung gampang ku cara nyegah anjeun ngantep telepon sélulér ka mana waé anu anjeun hilap. Panyekel inuman tiasa ngaleupaskeun leungeun anjeun nalika anjeun sasalaman nalika aya kagiatan. Lanyard eyeglass olahraga ngajantenkeun eyeglass tempatna dimana waé anjeun. Lanyard kaméra bakal nahan kaméra anjeun dipikacinta. Sumawonna lanyard LED, éta ngajantenkeun lanyard rada pikaresepeun sareng narik panon nalika wengi. Naon deui, éta tiasa dianggo dina aiguillettes seragam sareng sash upacara. Lanyard bakal janten langkung fungsi nalika langkung aksésoris fungsi kaluar.     Dupi anjeun janten resep kana fungsi naon? Atanapi anjeun ngagaduhan ide ngeunaan fungsi khusus tina lanyard? Ngirim logo ka kami sareng kami bakal nawiskeun bongbolongan propésional sakumaha per kabutuhan khusus anjeun. Sanaos nawiskeun harga anu pangsaéna, kualitas kami ogé dijaga. Salaku pabrikan 37 taun, unggal tanda kaki sareng pertumbuhan urang caket hubunganana sareng klien kami.