Pambuka Botol PVC Lemes

Pambuka Botol PVC Leuleus biasana didamel ku panutup PVC Lemes sareng pambuka logam ditapis. Bagian PVC didamel ku bahan Lemes PVC lingkungan, dina ukuran anu bénten-bénten, sagala rupa bentuk ku casting mati. 2D atanapi 3D tiasa didamel henteu ngan ukur dina hiji sisi, tapi ogé dina dua sisi. Pengerjaan anu saé, gaya novél sareng bahan anu teu beracun sayogi aya dina waktos naon waé, pikeun didamel nganggo logo atanapi slogan khusus anu dicetak dina permukaan.


Detil Produk

Pambuka Botol PVC Leuleus biasana didamel ku panutup PVC Lemes sareng pambuka logam ditapis. Bagian PVC didamel ku bahan Lemes PVC lingkungan, dina ukuran anu bénten-bénten, sagala rupa bentuk ku casting mati. 2D atanapi 3D tiasa didamel henteu ngan ukur dina hiji sisi, tapi ogé dina dua sisi. Pengerjaan anu saé, gaya novél sareng bahan anu teu beracun sayogi aya dina waktos naon waé, pikeun didamel nganggo logo atanapi slogan khusus anu dicetak dina permukaan.

 

Pambuka Botol PVC Lemes dianggo liar dina unggal waktos salaku barang promosi, oleh-oleh atanapi hadiah. Éta populér di bar, kulawarga, sakola, banquet, promosi, kado, ritel, souvenir sareng sajabana The Soft PVC Botol Pambuka tiasa disedot dina kulkas di luar sareng kantétan magnet, atanapi mawa anjeun nganggo cincin konci, atanapi ranté konci kantétan. Bahan lingkungan tiasa lulus uji Amérika Serikat atanapi Éropa.

 

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC + Logam
  • Motif: Maot Struck 2D atanapi 3D dina sisi tunggal atanapi ganda
  • Kelir: Sadaya Warna PMS sayogi, Sababaraha warna
  • Pilihan Gagantél umum: Magnet kuat, magnet lemes, Cingcin konci, Tautan logam, ranté konci, ranté Bola sareng sajabana.
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 pcs per desain

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami