Nampi pin khusus dina béaya rendah kalayan nilai anu dianggap tinggi     Nalika anjeun hoyong kualitas luhur sareng harga murah dina pin lapel, henteu kedah katingal jauh ti Pretty Shiny. Ti saprak 1984, kami parantos ngabantosan rébuan palanggan sadunya nyiptakeun pin kualitasna pikeun naon waé. Henteu janten masalah anjeun peryogi pin militér, pin akademik, pin kasadaran, lencana pulisi, pin dagang, pin jasa, pin agama, pin liburan, pin panghargaan sareng seueur deui, kantun kirimkeun desain anjeun ka kami, kami bakal ngajukeun saran pikeun minuhan paménta & anggaran anjeun .     Gaya sayogi: ● Pin lapel énamel keras (pin cloisonné) - Perhiasan sapertos sareng bérés awét, warna tiasa dilestarikan salami 100 taun tanpa robih ● Tiruan pin lapel énamel keras (tiruan cloisonné) - Palasik sareng paling caang, cara produksi anu paling dipikaresep pikeun pin Olimpiade ● Perunggu pin kelop enamel lemes - Kualitas luhur sareng biaya langkung mirah ● Pin lapel enamel lemes beusi - Kualitas tinggi kalayan biaya anu paling murah dina prosés ngawarnaan ● Maot diteunggeulan tanpa warna lapel pin - Sadia pikeun sababaraha pagawean ● Poto keramik enamel lemes anu dipasang dina gambar - Langkung ipis sareng langkung enteng dina beurat unit, pilihan anu pangsaéna pikeun desain ageung ● Silkscreen percetakan pin lapel - Paling akurat tampilan warna ● offset percetakan pin lapel - Maksimum tetep rinci logo aslina ogé nampilkeun warna gradién ● Maot casting alloy seng / pewarna lapel pin - Pangaruh 3D anu saé   Bahan: kuningan, tambaga, beusi, alloy seng, pewter, aluminium, beusi tahan karat   Pilihan aksésoris lapel pin: pasang sareng kopling kukupu, screw & nut, magnet, pin safety, dasi-tack, sareng sajabana   Pin Husus aya: pin kedip-kedip, pin ku ngagantung, pin geser, pin puzzle, pin spinning, pin bercahaya, pin pindah, pin glittering, bobbing pin head   Rujukan Packing: kartu kertas sareng kantong, kotak plastik, kantong buludru, kotak kertas, kotak buludru 1