Pulpén Bola

Pulpén mangrupikeun alat panulis anu paling dikenal anu dianggo pikeun nerapkeun tinta ka permukaan pikeun kaseueuran jalma, dimana-mana. Kami produsén propésional sareng panyadia penslot promosi sareng pangalaman sataun, nyayogikeun rupa-rupa pena, sapertos pulpén, pulpén logam, bambo ...


Detil Produk

Pulpén mangrupikeun alat panulis anu paling dikenal anu dianggo pikeun nerapkeun tinta ka permukaan pikeun kaseueuran jalma, dimana-mana. Kami produsén propésional sareng pemasok pulpén promosi kalayan pangalaman taunan, nyayogikeun rupa-rupa pulpén, sapertos pulpén, pulpén logam, pulpén awi, pulpén multi-warna, pulpén anu tiasa dihapus, sareng sajabana.

 

Menta cutatan pikeun terang langkung seueur ngeunaan barangna. Nyayogikeun jasa OEM sareng desain karya seni gratis.

 

Fitur:

  • Ngandung tinta warna anu benten sapertos ngarobih
  • Ogé tiasa janten pulpén, pulpén deui, sababaraha pulpén, pulpén anu tiasa ditarik deui, jst.
  • Bahan tiasa kai lingkungan, abs, siga, stainless steel, jst.
  • Tiasa dicitak sareng anjeun logo AD & pelanggan pikeun tujuan promosi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami