Gantungan Kulit & Key Fobs

Barang promosi méwah. Langkung ti 40 gaya konci konci kulit Fob & 80 gaya konci konci kulit tiasa milih, teu aya muatan kapang. Logo tiasa laser dina logam atanapi cetak, laser, debossed dina kulit.


Detil Produk

Kulit Key Fobs / Gantungan Kulit

Kami gaduh langkung ti 40 gaya konci konci kulit Fob tiasa milih. Teu gaduh muatan kapang. Anjeun tiasa nambihan pesona logam 1pc kalayan logo anjeun dina éta. Tombol kulit FOB tiasa dilakukeun pikeun kantor pulisi. Tambahkeun logo kantor pulisi masihan ka pulisi. Sareng kami ngagaduhan langkung ti 80 gaya konci konci kulit anjeun tiasa milih. Logo tiasa laser dina logam, tiasa nyetak dina kulit. Laser dina kulit. Logo Debossed dina kulit. Ngagabungkeun logam sareng kulit, katingalina langkung luhur. Pikeun seueur promosi mérek mobil. Keychain kulit mangrupikeun barang-barang promosi anu méwah.

 

Spésifikasi

  •    Bahan: Kulit asli / PU
  •    Cetakan: Muatan motong bentuk gratis kanggo bentuk sareng ukuran anu aya

Lambang Logam

  •    Bahan: Perunggu, tambaga, beusi, aluminium, stainless steel, alloy seng, pewter
  •    Prosés logo: Maot disabetkeun, poto dipahat, dicitak, die casting, casting casting
  •    Warna: Enamel heuras, enamel keras tiruan, enamel lemes
  •    Ukuran ukuran & desain: Disesuaikan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami