USB

USB seueur dianggo dina kahirupan ayeuna. Tiasa saé pikeun nyimpen inpormasi sareng mindahkeun inpormasi. Di lingkungan kantor tanpa kertas, dokumén antara kolega dasarna éléktronik + jaringan. Tapi tetep bakal aya sababaraha larangan, sapertos lingkungan anu teu dikenal, teu aya lingkungan jaringan, dokumén kaamanan tinggi perusahaan, sareng lingkungan jaringan anu goréng. USB tetep seueur paménta, sareng tiasa janten kado bisnis anu saé pisan sareng barang-barang promosi. USB ngagaduhan ruang anu cekap pikeun nyetak iklan, ningkatkeun gambar mérek. Salaku tambahan di luar USB LOGO, chip tiasa janten perusahaan dikukuhkeun file iklan (pidéo, dokumén, gambar, sareng sajabana) otomatis maénkeun jasa tambah nilai, umur USB panjang, ngalakukeun pariwara mangtaun-taun, sakali diluncurkeun, mérek pangaruh publisitas permanén. Pangaruh pariwara langkung saé tibatan barang promosi saderhana. Hususna ngagaduhan rupa-rupa bahan sampul, panutup logam anu elegan, panutup PVC / silikon anu saé ieu tiasa nyandak perasaan anu béda pikeun panarima.


Detil Produk

USB seueur dianggo dina kahirupan ayeuna. Tiasa saé pikeun nyimpen inpormasi sareng mindahkeun inpormasi. Di lingkungan kantor tanpa kertas, dokumén antara kolega dasarna éléktronik + jaringan. Tapi tetep bakal aya sababaraha larangan, sapertos lingkungan anu teu dikenal, teu aya lingkungan jaringan, dokumén kaamanan tinggi perusahaan, sareng lingkungan jaringan anu goréng. USB tetep seueur paménta, sareng tiasa janten kado bisnis anu saé pisan sareng barang-barang promosi. USB ngagaduhan ruang anu cekap pikeun nyetak iklan, ningkatkeun gambar mérek. Salaku tambahan di luar USB LOGO, chip tiasa janten perusahaan dikukuhkeun file iklan (pidéo, dokumén, gambar, sareng sajabana) otomatis maénkeun jasa tambah nilai, umur USB panjang, ngalakukeun pariwara mangtaun-taun, sakali diluncurkeun, mérek pangaruh publisitas permanén. Pangaruh pariwara langkung saé tibatan barang promosi saderhana. Hususna ngagaduhan rupa-rupa bahan sampul, panutup logam anu elegan, panutup PVC / silikon anu saé ieu tiasa nyandak perasaan anu béda pikeun panarima.

Spésifikasi

Bahan: Logam, PVC lemes, silikon, kulit + logam, ABS, akrilik, kai.

Kapasitas: 2GB 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB 256GB

Desain: Kami gaduh seueur gaya anu tiasa dipilih. Ogé tiasa disaluyukeun desain sareng bentukna.

Prosés Logo: Silkscreen print, offset print, laser.

Pakét: Kotak kertas, kantong buludru, kantong foil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami