Gantungan konci & Cingcin Key mangrupikeun kado anu saé tiasa dianggo pikeun iklan, promosi, souvenir premium sareng koléksi, éta mangrupikeun salah sahiji cara anu efisien pikeun ningkatkeun pidangan MEREK.   Hadiah anu cukup ngagurilap nawiskeun rangkeian Keychains & Cingcin custom, éta tiasa didamel tina Kuningan, Beusi, alloy seng atanapi logam & akrilik, logam digabungkeun sareng kulit, ogé pérak sterling ogé mangrupikeun pilihan pikeun paménta luhur. Logo tiasa didamel dina warna NO ngawarnaan sareng ogé tiasa didamel kalayan tampilan anu lega sareng potongan jero, rupa-rupa warna sayogi: warna PMS umum, warna transparan, warna hérang, cahaya dina warna poék sareng warna anu sénsitip suhu, sareng sajabana.   Henteu paduli naon gantina konci promosi & Cingcin konci anu anjeun milari, Hadiah anu Lumayan Ngilap bakal nyugemakeun anjeun! Hubungi kami disales@sjjgifts.com ayeuna pikeun kéngingkeun Keychains & Ring Rings khusus anjeun.