Dunya kaulinan mangrupikeun anu pikaresepeun, henteu ngan ukur pikeun murangkalih tapi ogé déwasa anu resep istirahat ti dunya nyata. Kami tim profesional anu kreatif sareng luar biasa anu bakal nyiptakeun cocooan inovatif anu pikaresepeun sareng kelas munggaran unggal taun. Kalayan spinner fidget palastik / logam, kubus fidget plastik, cincin fidget magnét pikeun ngirangan setrés & kahariwang nalika damel, ogé blok pikeun ngabina kreativitas barudak. Kalayan bahan kelas tinggi sareng bijil, aman, awét sareng awét. Luyu sareng standar cocooan anu ketat, kalebet EN71, USA ASTM F963, Taiwan ST sareng Japan ST, sareng saluyu sareng wates CPSIA pikeun timbel sareng phthalates. Barang anu béda nyumponan sarat anu béda. Kapentingan naon waé, punten kersa ngahubungi kami. Kami nuju ngatur pikeun nyiptakeun anu pangsaéna pikeun senang-senang, diajar sareng téknologi babarengan pikeun nganteurkeun produk anu saé.