Kumpulan Produk TPU Biodegradable

Anjeun panginten aya bewara yén usum panas sareng usum panas, usum tiis sareng tiis dina usum salju. Perlindungan lingkungan janten kedah. Marengan jalma-jalma kana panyalindungan perlindungan lingkungan langkung luhur & langkung luhur, saluyu sareng éta, barang-barang anu tiasa janten biodegradable mangrupikeun hiji trend. Kacuali ieulanyard ramah lingkungan, jarami PLA biodegradable, sedotan nginum kertas, kotak dahar beurang jarami gandum, coaster kai & gantungan koncijeung sajabana, Hadiah Aneh Ngagurilap mangrupikeun panyadia anu pas pikeun nawiskeun produk TPU anu tiasa dibiodegradasi ka klien kami. Bakti usaha terbatas urang pikeun panangtayungan lingkungan, sareng sasarengan pikeun bumi anu langkung saé.

 

Bahan TPU mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan anu tiasa didegradasi. Éta fléksibel, awét sareng tahan kokotor. Bahan biodegradable ieu tiasa dianggo dina sababaraha produk kami sapertos labél ngaput,magnet kulkas, tag konci, telepon kasus, wiper layar, pesona telepon, tag koper, wadah kartu sareng anu sanésna. Naon deui, anjeun tiasa ngarobih logo nyalira pikeun éta. Rupa-rupa logo kreatif tiasa didamel dina TPU, sapertos percetakan silkscreen, percetakan offset, lenticular, glittering, glimmering, glitter cair sareng sajabina. Produk TPU Ramah Lingkungan kami sampurna pikeun promosi, iklan, kumpulan, kado, nganteurkeun solusi idéntifikasi mérek sareng sajabina. Pasar sadayana bakal ngiringan dina bahan biodegradable & desain menawan anjeun.

 

Kakuatan TPU: biodegradable, fléksibel, awét sareng kokotor-tahan

Logo khusus: glittering, glimmering, lenticular percetakan, glitter cair, silkscreen percetakan, offset percetakan jsb.

MOQ: 500 pcs / rarancang

 

Kabetot sareng hoyong ngahasilkeun produk TPU kalayan logo khusus anjeun nyalira pikeun kagiatan salajengna? Punten sakadar mamatahan barang éta ti toko online kami atanapi katalog anu éksténsif, kirimkeun kami logo atanapi desain sasarengan modél sareng gaya anu anjeun pilih. Urang bakal ngirim inpormasi harga sareng gambar buktos dumasar kana desain anjeun nyalira ngalangkungan email. Sakali anjeun nyatujuan buktina sareng ngalebetkeun pamayaran, urang kedah ngaropea desain anjeun nyalira sareng kirimkeun ka anjeun.

Biodegradable TPU Product Collection


Waktos Post: Jul-21-2021