Pesona Logam Berkualitas Tinggi

Naha anjeun badé ngadamel jimat logam kualitas luhur pikeun asesoris anjeun? Punten sumping sareng ngiringan kami, Kado Monyét Anu Cantik bakal minuhan kahoyong urang sareng nyandak ideu anjeun kana kahirupan nyata.

 

Kami nawiskeun desain terbuka ageung pikeun kalung pendant, pesona gelang, pesona piaraan, Ornamén Natalpikeun anjeun milih, anu bakal ngahémat muatan kapang anjeun, sareng dina waktos anu sami, desain khusus ogé ditampi. Aya sababaraha rarancang tali sareng bahan anu béda, tékstur, sareng warna anu sayogi. Kami yakin éta bakal ngajantenkeun dinten anjeun nganggo pesona DIY kana asesoris anjeun, sapertos tetengger, earing, liontin, gelang, pesona anggur, telepon pinter, mobil sareng seueur deui.

 

 Spésifikasi:

-Bahan: paeh casting alloy séng atanapi pewter, die disabok kuningan atanapi beusi, aluminium

-Color: ngarobih kaasup warna transparan dieusian, rupa-rupa percetakan

-Fishing: emas ngagurilap / pérak / nikel / tambaga, nikel hideung, Matt atanapi finish antik

-Fitting: sagala rupa fittings aya

-MOQ: 100pcs / rarancang

-Packing: kantong poli standar atanapi numutkeun sarat konsumén.

 

Di sagigir finish standar, urang ogé ngagaduhan UV percetakan jimat logam gantungan koncianu mangrupakeun merek téhnik produk anyar kami. Ieu mangrupikeun kombinasi anu saé anu ngagaduhan logo logam 3D disimpen dina latar warna lengkep. Jantenkeun desain anjeun langkung pikaresepeun & narik perhatian panon.

 

Kalayan situs pabrik kami langkung ti 64,000 méter pasagi sareng 2500 padamel anu berpengalaman ditambah mesin anu cekap & canggih, kami pabrik anu berpengalaman khusus dina pesona buatan khusus, pin, koin, cufflinks, dasi bar sareng barang-barang promosi sanés kalayan langkung ti 3 dasawarsa.

 

Hoyong terang langkung seueur ngeunaan pesona éta? Punten kirimkeun ideu desain sareng ukuran anjeun, inpormasi kuantitas ka sales@sjjgifts.com, kami tiasa mindahkeun logo khusus anjeun kana produk anu saé.

High Quality Metal Charms


Waktos Post: Jul-28-2021