Alat tulis Nyetél Kado Partéi Barudak

Alat tulis set mangrupikeun nomina masal anu ngarujuk kana bahan wring anu didamel sacara komersil, kalebet kertas potong, amplop, alat tulisan, kertas bentuk kontinyu, sareng perlengkapan kantor anu sanés. Mangrupikeun usum sakola anyar pikeun Séptémber payun. Dupi anjeun parantos nyiapkeun sababaraha alat tulis pikeun murangkalih anjeun? Naha anjeun masih milari set alat tulis khusus anu manisan pikeun murangkalih? Anjeun panginten moal ningali deui tapi anu khusus khusus kami - Sét Macan Leutik, anu sanés ngan ukur kado anu sampurna pikeun murangkalih, tapi ogé bakal ngajantenkeun anjeun menonjol di pasar.

 

Kauntungannana alat tulis khusus ieu kanggo murangkalih sapertos kieu:

 

  1. 1. 6 pcs alat tulis disetél dina bungkus palastik nganggo pesona
  2. 2. Fitur sareng desain lucu trendi anu dipikacinta ku murangkalih
  3. 3. Gratis kapang sareng percetakan nyiapkeun biaya kanggo desain anu tos aya
  4. 4. kualitas Unggul, sadaya bahan henteu toksik sareng bau gratis
  5. 5. Patuh kana standar uji EN71, REACH, CPSIA sareng ASTM
  6. 6. kado sampurna pikeun sakola, imah, ulang taun, pésta atanapi kasempetan séjén
  7. 7. Anjeun tiasa gaduh anjeun ngaropea salaku pamundut anjeun
  8. 8. Kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun anjeun pikeun mariksa kualitas
  9. 9. Taya MOQ kalayan harga kalapa, waktos pangiriman gancang

 

Éta ogé bakal janten perobihan anu saé pikeun ngembangkeun lini produk énggal kalayan set alat tulis salami usum panas sakola. Di sagigireun desain kabuka anu aya, desain khusus disambut hangat. Kalayan langkung ti 3 pabrik & 2500 padamel, sareng janten Disney anu disatujuan, McDonald's, Coca-Cola & NBC Universal pabrikan, Pretty Shiny Gifts komitmen pikeun ngahasilkeun set alat-alat tulis anu énggal kalebet potlot, penguasa, penghapus, pangasah, jinis-jinis kasus pensil anu sanés. pikeun barudak. Kasalametan, inovatif, kualitas luhur mangrupikeun tujuan urang.

 

Upami anjeun ngagaduhan patarosan deui ngeunaan set kado alat tulis barudak atanapi naon waé anu tiasa kami laksanakeun pikeun anjeun, mangga dihubungi kami di sales@sjjgifts.com.

stationery sets


Pos waktos: Aug-11-2021