Lambang Paduan Séng & Lencana

Paduan séng mangrupikeun bahan anu langkung serbaguna kalayan kirang had, dibandingkeun sareng pin enamel kuningan, lambang alloy séng & lencana langkung épéktip biaya khususna nalika jumlah pesanan ageung atanapi ukuran pin ageung. Pikeun badge alloy seng ageung, éta tiasa langkung ipis kalayan kirang beurat. Urang tiasa ngalakukeun lencana pin alloy seng sareng beurat kirang ti 1kg. Ku ngagunakeun suntikan nyetak panggunaan paduan séng, nalika desainna seueur motong beluk batin, paduan séng mangrupikeun pilihan anu pangsaéna tanpa tambahan dipotong paeh. Sedengkeun pin kuningan éta, pin beusi, pin dicitak kalayan potongan jero atanapi daérah kabuka hungkul tiasa dilakukeun kalayan dieusi die die dieusian. Di sagigireun motong pin, die casting alloy séng ogé pangaruh 3D lengkep alus teuing pikeun mikeun logo langkung lega atanapi kubik tibatan kuningan atanapi beusi. Hiji-hiji pilihan tiasa nganyatakeun lengkep pikeun desain ukuran miniatur.

 

Spésifikasi

  • Bahan: paduan seng
  • Kelir: imamel keras enamel, enamel lemes atanapi tanpa warna dieusian
  • Bagan Warna: Buku Pantone
  • Rengse: emas caang / matte / antik / nikel
  • Pakét: kantong poli / kartu kertas dilebetkeun / kotak plastik / kotak buludru / kotak kertas

 

Nyandak tingkat inferior tinggi kana tempo, aya sababaraha watesan pikeun pin alloy séng, koin, medali.

 

  1. ** Plating parunggu antik teu sayogi pikeun tiruan zinc alim tiris bérés énamel
  2. ** Tamat plak antik + ngagurilap teu sayogi pikeun campuran séng
  3. ** Imamel atos keras tanpa rajam & enamel lemes henteu sayogi pikeun produk alloy séng plating kuno dina warna transparan
  4. ** Daripada sandblasting, pabrik nganggo gritty # 2 & berkabut

 

Pretty Shiny Hadiah mangrupikeun ahli propésional pin ngaropea pabrik, urang ngahasilkeun rupa-rupa gaya pin dina alloy seng, tambaga, kuningan, beusi, stainless steel, aluminium sareng pérak sterling. Ngarasa Luncat ka surélék draf desain anjeun kasales@sjjgifts.com. Pas nampi desain khusus anjeun, penjualan profesional kami bakal salawasna masihan saran pikeun konsumén dumasar kana desain sareng targétna, sareng ngahurungkeun anjeun deui lencana pin kualitas anu saé.

Zinc Alloy Emblems & Badges Collection


Pos waktos: Aug-04-2021